Construction Of Extension To Head Office Block For The Minerals Commission

Construction Of Extension To Head Office Block For The Minerals Commission

Construction Of Extension To Head Office Block For The Minerals Commission

The structure is generally in-situ reinforced concrete framework with structural glass curtain wall with aluminium roof covering on timber roof carcass. External works include drainage, horticultural, walkways and carpark (102sqm). The windows are furnished with Aluminium casement and the doors are glazed aluminium and timber
panel doors. Special installations include firefighting (hose reel, fire extinguishers, hydrants) and alarm systems (smoke and fire detectors), plumbing installations,
voice and data system, lift installations, electrical installation and a stand-by Generator

Project Details

DATE

2015

CLIENT

Minerals Commission

PROJECT TYPE

Commercial

2018-06-24T18:46:54+00:00